Life kuvakierto

Life-leiri Ryttylässä 25.7. - 31.7.2015

Life-leiri Ryttylässä, Kansanlähetysopistolla 25.7 - 31.7.2015


Life-leiri koittaa seuraavan kerran 25.7.-31.7.2015. Leirin järjestävät Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen nuorisotyö ja Creative Arts Europe. Ilmoittautuminen leirille pärähtää käyntiin vuoden vaihteessa. Ole kärppänä paikalla netissä, sillä pajoihin on tilaa rajoitetusti!

Life-leiri on kristillinen, kansainvälinen taide- ja toimintaleiri 15 vuotta täyttäneille nuorille ja nuorille aikuisille. Leirin opettajat ovat kristittyjä, oman alansa ammattilaisia.

Me uskomme, että jokainen nuori on luova ja Luojalleen rakas ainutlaatuinen mestariteos. Life-leiri ei ole kykykilpailu. Meille on tärkeää, että jokainen saa etsiä omia lahjojaan ja iloita luovuudestaan vertaamatta itseään toisiin.

Älä anna ujouden liimata sinua kotisohvaan, vaan ilmoittaudu mukaan!

"te saatte iloita ja riemuita aina ja ikuisesti siitä, mitä minä luon. Katso, ilon kaupungiksi minä luon Jerusalemin, teen riemuitsevaksi sen kansan." -Jes.65:18

 


Haluatko tietää leiristä lisää? Lukaise Leiri-infomme. Ensi kesän pajatarjonnan löydät oikean reunan valikosta :)

Leirin ohjelma ja Nuorten Kesä

Leiripäivät alkavat yhteisellä aamuohjelmalla, jonka jälkeen leiriläiset jakaantuvat omiin pajoihinsa. Pajaopetusta on päivän aikana kuuden oppitunnin verran. Iltaisin koko leiri kerääntyy jälleen yhteen nauttimaan Life-leirin opettajien upeista esityksistä.

Leiriläiset saavat kaupan päälle Nuorten Kesä -tapahtuman 31.7.-2.8. (sis. ohjelman, majoituksen sisällä tai omassa teltassa, ruuat). Leiriläiset esiintyvät Nuorten Kesän ensimmäisessä tilaisuudessa klo 18. Sukulaiset ja kaverit ovat tervetulleita katsomaan!

Katosiko tavarasi Life-leirillä?

Ota sähköpostilla yhteyttä suoraan asuntolanhoitajaan: maila.salin ät sekl.fi.

Tapahtumien ajan kyseisen tapahtuman löytötavaroita voi kysellä leirin infosta. Leirin jälkeen ne kuskataan Mailan hellään huomaan.

 

 

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa