Leiri-infoa :)

Leirin järjestäjät

Life-leirin järjestävät Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys sekä Creative Arts Europe. Leiri järjestetään Hausjärven Ryttylässä Kansanlähetyksen lähetyskeskuksella ja sen lähiympäristössä.

Leirin hinta

Leirin hinta on joko 169 € (Lappi-, ripari-ensikertalainen-, työntekijä- ja sisarushinta 2.sisaruksesta alkaen), 179 € (teltta- ja majoitukseton hinta) tai 199 € (sisämajoitushinta). Ratsastuspajalaisilta peritään heppalisä 80€ ja kokkipajaan osallistuvilta 30 € materiaalimaksu.

Ilmoittauduthan ajoissa! 5.6.2015 alkaen ilmoittautuvien hintaan lisätään 30 € kiireellisyysmaksu.

Kesän 2015 riparilaisille hintaan 169 € ilmoittautumispäivästä ja majoituksesta riippumatta!

Hintaan kuuluu ohjelman lisäksi majapaikka (sisäpaikka patjalla tai telttapaikka omalla retkipatjalla), ruuat, vakuutus, leirikuva sekä kaupanpäällisenä Nuorten Kesä.

Ilmoittautuminen

Leirille ilmoittaudutaan netissä. Ilmoittautuessa valitaan yksi paja, jonka opetukseen osallistutaan koko leirin ajan. Jos ensisijainen paja on tupaten täysi, sinulle varataan automaattisesti paikka kakkosvaihtoehtoosi. Leirikirjeestä selviää, mihin pajaan olet mahtunut. Jos jostain syystä kumpikin valitsemasi paja on täynnä, otamme sinuun yhteyttä ja mietitään yhdessä, löytyisikö tarjonnastamme jokin kolmas paja, johon haluaisit osallistua.

Tanssipajoissa leiripäivän tanssitunneista kaksi ensimmäistä on tekniikkatunteja. Tekniikkatunnit valitaan erikseen. Valittavissa on baletti tai nykytanssi, tasoryhmät ovat alkeet, keskitaso ja jatko.

ruokalan edess c sami valkonen

Varasijat?

Suosituimmat pajat täyttyvät hetkessä. Koska peruutuksiakin tulee vielä viime hetkille asti, voit ilmoittautua varasijalle haluamaasi pajaan ja toivoa parasta. Jos ilmoittaudut varasijalle, sinulle varataan automaattisesti paikka kakkosvaihtoehtoosi. Sen lisäksi olet jonossa ykkösvaihtoehtoosi. Oma paja selviää leirikirjeestä. Jos vielä leirikirjeen lähettämisen jälkeen ykkösvaihtoehdostasi vapautuu paikka, otamme sinuun yhteyttä puhelimella.

Ennakkomaksu

Leirimaksu maksetaan 1-2 osassa. Ensimmäinen osa (joko 50 € tai koko leirimaksu) maksetaan ennen leiriä, leirikirjeen ohjeiden mukaan. Jos ennakkomaksu myöhästyy päivän tai pari eräpäivästä, maailma ei siihen kaadu. Älä kuitenkaan tahallasi jätä maksamista viime tippaan. Mitä täpärämmin maksat maksun ennen leiriä, sitä todennäköisemmin tieto maksusta ei ehdi päivittyä listoihimme. Muista siis aina tulostaa kuitti ja ottaa se mukaan!

Ilmoittautumisten käsittelystä kesällä

Kesällä olemme monessa mukana ja siksi Life-leirin ilmoittautumiset joutuvat välillä odottelemaan sähköpostissa hetken, ennen kuin ne kirjataan ylös ja ilmoittautuneille lähetetään leirikirjeet. Jos ilmoittaudut kesäkuun loppupuolella, varaudu henkisesti siihen, että leirikirje ei välttämättä kolahda postiluukkuun vielä ensimmäisessä lähetyssatsissa kesäkuun lopussa. Heinäkuun alussa olemme mukana Kansanlähetyspäivillä (ja sen jälkeen pari päivää vapailla) ja siksi niihin aikoihin ilmoittautuneet joutuvat monesti vartomaan leirikirjettään viikon tai pari.

Jos haluat tiedustella, tuliko ilmoittautuminen perille vai ei, soita esim. Toni Kokkoselle 050 340 6858 tai laita sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Ennakkomaksu & varasijat, maksujen palautukset, laskut

Jos olet varasijalla pajaan, etkä halua osallistua leirille lainkaan, ellet pääse kyseiseen pajaan, maksa leirin ennakkomaksu vasta sitten, jos/kun saat tiedon siitä, että mahduit pajaan mukaan.

Jos leirisi keskeytyy vaikkapa sairastumisen vuoksi tai maksoit vahingossa väärän summan ennakkomaksua/koko leirin maksua, käy leirin infossa selvittämässä asia tai ota jälkikäteen yhteyttä kertsi ät sekl.fi.

Jos maksat leirin laskulla, noudata infotiskillä saamasi laskun maksuyhteystietoja viitenumeroineen. Leirikirjeen maksuyhteystiedot koskevat ennakkomaksuja. Epäselvissä laskutusasioissa voit olla yhteyksissä Kristiinaan kristiina.sarsa ät sekl.fi.

Saapuminen Ryttylään

Ryttylään pääsee oman auton lisäksi junalla ja bussilla. Aikataulut löytyvät osoitteista www.vr.fi ja www.matkahuolto.fi. Reitti junaseisakkeelta opistolle löytyypi täältä. Kansanlähetysopiston osoite on Opistotie 1, 12310 Ryttylä.

Majoittuminen

Leirillä on yhteismajoitus. Osa lifeläisistä majoitetaan Teinilän huoneisiin ja osa Ryttylän koulun luokkiin. Vaikka Teinilä kuulostaakin houkuttelevammalta vaihtoehdolta, myös koululta löytyy jokaiselle patja ja petivaatteet järjestetään tarvittaessa. Koululla on myös parempi äänieristys ja kun Teinilä vielä majoitetaan tupaten täyteen, niin lopulta näiden kahden vaihtoehdon välillä ei ole kovin suurta mukavuuseroa. Leirillä voi majoittua myös omaan telttaan, jolloin leirihinta on hieman alempi.

Sisämajoituspaikkoja myydään enintään 210 kappaletta. Loput leiriläiset majoittuvat teltoissa lähetyskeskuksen alueella.

Jos sinulla on erityistarpeita majoituksen suhteen, mainitse siitä selkeästi ilmoittautumislomakkeessa.

Erityisruokavaliot

Merkitse erityisruokavaliosi tarkasti ilmoittautumislomakkeeseen!

Mikäli sinulla on paljon allergioita tai ruokavaliosi on muutoin hyvin tarkka, laita ennakkoon sähköpostia keittiöllemme keittio(at)sekl.fi. Muista mainita viestissä, että olet tulossa Life-leirille. Näin varmistamme, ettei tärkeä tieto jää välikäsien vuoksi matkalle.

Peruminen

Jos et tiedä vielä kesän töistä ja muista menoista, voit ilmoittautua nyt ja tarvittaessa perua leirin myöhemmin. Leirin ennakkomaksu maksetaan vasta heinäkuun alussa. Siihen mennessä kesän ohjelma on varmaankin jo selvinnyt.

Peruminen tai ilmoittautumistietojen muuttaminen sujuu näppärästi nettilomakkeen kautta. Voit joko klikata >tästä< tai valita oikean reunan valikosta "Muuta ilmoittautumistasi" :)


Jos haluat lisätietoa Nuorten Maailman jutuista, voit tykätä sivustamme:
http://www.facebook.com/nuortenmaailma?fref=ts

(Löytö)tavarat

Löytötavaroita voi kysellä asuntolanhoitajalta sähköpostitse maila.salin ät sekl.fi. Maila vastaa kaikista lähkärin leireillä ja tapahtumissa kaikkina maailman aikoina kadonneista tavaroista.

Jätä kotiin turhat, hirveän kallisarvoiset ja helposti katoavat kapineet. Pakkaa rompetta vain sen verran, että jaksat kantaa sen mukavasti junaseisakkeelta lähkärille (1 km).

Kysyttävää?

Pistä viestiä osoitteeseen life (at) sekl.fi. Vastailemme posteihin sitä mukaa, kun ehdimme! :)

 

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa