Ilmoittaudun talkoisiin!

Jos meillä ei ole sinulle sopivaa talkootyötä tai kaikki talkoopaikat ovat jo täynnä, otamme sinuun yhteyttä.

Kerro mitä hommaa haluaisit tehdä (tiski, siivous, lastenhoito, lipuntarkastus, yövahti jne) ja mitä taas et missään nimessä voi tehdä. Kerro, jos olet jo sopinut jonkun kanssa jostain tietystä hommasta.

Järkkäri, lisää tähän kenttään järkkärikorttisi ja/tai kaasusumutinlupasi numero, jos sellainen sinulla on :)

Otamme talkoisiin 16 vuotta täyttäneitä. Järjestyksenvalvojilta tarvitaan poliisille menevä ilmoitusta varten syntymäaika päivämäärän kera, muilta riittää pelkkä vuosi.

Huoltaja

Alaikäiset laittavat tähän huoltajan tiedot. Jos olet täysi-ikäinen, laita tähän joko uudestaan omat tietosi tai sitten sen ihmisen tiedot, keneen otamme yhteyttä,  jos sinulle tapahtuu jotain yllättävää & kamalaa, esim. joudut sairaalaan.

Täysi-ikäinen saapi valita laittaako sähköpostin kohdalle vanhempiensa vai oman osoitteen. Laita kuitenkin jompi kumpi, koska jos kentän jättää typötyhjäksi, niin lomakkeen lähdettyä kiitosviestin yhteydessä näkyy kummallinen virheilmoitus, joka on hämännyt jo montaa ihmisparkaa tässä maailmassa.

Majoitus
Erityisruokavalio

Erityisruuat eivät ole linjastolla esillä. Ne haetaan keittiöstä. Jos olet tyytyväinen linjaston tarjontaan, etkä jaksa hakea erityisruokaasi keittiöltä, valitse valikoista  Kaikkiruokainen ja Tavallinen maito. Silloin emme valmista erityisruokaasi suotta.

Jos ruokavaliosi on hyvin rajoittunut, ota hyvissä ajoin itse yhteyttä keittiöömme keittio ät sekl.fi. Muista mainita mihin tapahtumaan olet tulossa :)

nk 2015_banneri_330x290

JSN Nuorten Kesä

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa