Kuvataide

Kuvataidepajassa lähdetään tänä vuonna entistä vahvemmin liikkeelle oman luovuuden kehittämisestä ja oman tyylin löytämisestä. Kauneus voi löytyä piirtämällä harjalla lattian pölyyn.. vai onko sinun juttusi ilmaista kaunista? Ehkä kukaan ei osaa kertoa elämän karuudesta niin kuin sinä. Yksi asia on varma; Sinulla on annettavaa. Tämä paja antaa sille tilaa ja välineitä. Teemme maalauksia, tilataideteoksia, kollaaseja, veistoksia ja jos mahdollista, jotain aivan uutta. Näihin tehtäviin valmistaudutaan ryhmässä harjoituksien ja esimerkkien kautta.

WP 000433

Pajaan voi osallistua jokainen, joka haluaa tehdä taidetta. Vaikka et olisi harrastanut kuvataidetta, tässä pajassa pärjäät. Haastetta löytyy kokeneemmallekin tekijälle, vaikka tekniikka ei ole pääosassa. Mukaan tarvitset luonnoslehtiön ja haluamasi kynän. Jos löydät ennen leiriä kiinnostavia materiaaleja, ota nekin mukaan. Voit myös valmistaa itseäsi katsomalla taidetta ja tarkastelemalla maailmaa ympärilläsi ja sisälläsi.

kuvataide vrit c SXC shelead 1

Kuva: SXC / petrovicdr

 

Pajaa opettaa Kati Förbom. Hän on käynyt Nordiska Konstskolan-taidekoulun ja käyttää taidetta myös välineenä työssään lasten ja nuorten kanssa. Katin pajafilosofiaan kuuluu kiinnostus jokaisen omaan kädenjälkeen ja tiukka motivaatio taiteen tekemiseen. Katilla on aina toisessa kädessä kahvimuki ja taiteen lisäksi hän pitää matkustamisesta.

kuvataide Kati Frbom A1
 
 

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa