Nuorisotyölinja

Kiinnostaako lapsi-ja nuorisotyö? Haluaisitko kasvaa uskossasi? Kiinnostaisiko lähteä seikkailuun Jumalan kanssa ja viettää vuosi joka onkin ehkä elämäsi tärkein vuosi? Kaipaatko kokea yhteyttä toisten kristittyjen nuorten kanssa? Entä laittaa lahjojasi likoon Jumalan valtakunnan hyväksi?

Jos vastasit ainakin yhteen kysymykseen kyllä, niin nuorisotyölinja on juuri sinun paikkasi! Nuorisotyölinja on 5-12 kuukauden mittainen prosessi syvemmälle opetuslapseuteen.

yhteiskuva1

 

1. Pääset laittamaan lahjasi likoon erilaisissa lapsi- ja nuorisotyön projekteissa, ja saat oppia monia uusia taitoja. Tehtävät suoritetaan yhdessä nuorisotyön ammattilaisten kanssa.

2. Saat kasvaa henkilökohtaisessa uskossasi, raamattuluentojen, henkilökohtaisten hiljentymisten ja tiimin kristillisen yhteisöllisyyden kautta.

3. Nuorisotyölinja on tiimi, jossa kasvamme sekä yhdessä, että yksilöinä. Kun teemme Jumalan valtakunnan hommia tiiviissä yhteistyössä, saat mahtavan kokemuksen siitä, mitä on kristittyjen yhteys!

 

Nuorisotyönopintoihin sisältyy muun muassa kouluvierailuja, pieniä ja isoja kristillisiä nuorten tapahtumia, junnutyötä, ripareita, nuorten kristillisessä mediassa vaikuttamista. Opintoja suunnitellaan myös sinun mielenkiintojesi ja lahjojesi mukaan. Jokaiselle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa panostetaan siihen mikä sinua kiinnostaa nuorisotyössämme.

 

sambo1

Nuorisotyölinjalle on jatkuva haku. Opiskelu alkaa kuitenkin aina joko syys- tai kevätlukukauden alussa. Nuorisotyölinjalla voit opiskella joko syyslukukauden (elo-joulukuu) tai kevätlukukauden (tammi-elokuu) tai koko kalenterivuoden. HUOM! Kevät lukukauteen kuuluu myös kesä.

Opintoihin voi hakea valtion opintotukea.

Tule rohkeasti mukaan!

Lisätietoja linjavastaavalta

Nuorisotyölinjalla juuri sinun lahjoillesi on käyttöä! Luovuudelle, musikaalisuudelle, evankelioimiselle, järjestelykyvyille, draama- tai puhetaidoille, ryhmän ohjaamiselle, rukoukselle ja muillekin lahjoille on tarvetta! Lähde mukaan nuorekkaaseen joukkoomme.

Lataa nuorisotyölinjahakemus täältä

Lataa nuorisotyölinjasuositus täältä

 
Linjavastaava:

Henri

Henri Haataja 
Kansanlähetysopisto
Opistotie 1, 12310 Ryttylä

Puh. 044 4477 805

etunimi.sukunimi (at) sekl.fi 

 

 

 

 

 

 

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa

Free Joomla templates by JoomlaShine.com