Kesäteatteritiimi

musiikkiteatteri life show1Teatteritiimi on Kansanlähetysopiston kesälinja, joka kutsuu kaikenikäisiä esiintymisestä innostuneita osallistumaan lahjoineen Jumalan valtakunnan työhön.

Teatteritiimissä opiskellaan näyttelijäntyötä ammattilaisten johdolla ja valmistetaan esityksiä leireille ja tapahtumiin. Pääset heittäytymään monipuolisesti esittävän taiteen maailmaan ja saat opetusta muun muassa näyttelijäntyössä, improvisaatiossa, puhe- ja fyysisessä ilmaisussa sekä esitysten ideoimisessa ja valmistamisessa. Teatteritaitojen lisäksi opiskellaan Raamattua ja teatteritiimi huipentuu Life-taide- ja toimintaleiriin ja Nuorten Kesä –tapahtumaan 26.7.-3.8. Ryttylän maalaismaisemissa on tilaa hiljentymiseen sekä monenlaisia mahdollisuuksia yhdessä tekemiseen aina beach volleystä uimiseen.

Tervetuloa kesä, teatteri ja sinä!


Teatteritiimi alkaa 9.6. ja päättyy 3.8.2014. Hakuaika teatteritiimiin päättyy 23.5.2014. Alaikäraja tiimiin on 16 vuotta, yläikärajaa ei ole. Opiskelu maksaa 40 €/viikko, koko kesä yhteensä 320 €. Opintoihin voi saada valtion opintotukea, jos on mukana koko tiimin ajan. Voit kysyä myös mahdollisuutta opintoseteliavustukseen, jos olet peruskoulun päättänyt, ilman jatkokoulutuspaikkaa oleva tai työtön.

Kysy myös mahdollisuutta tulla mukaan avoimelle fyysisen teatterin lyhytkurssille 17.-20.7.

Lisätiedot

tiimivastaava Iiris Autio,
iiris.autio (at) sekl.fi

 

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa

Free Joomla templates by JoomlaShine.com