Riparit 2015

HUOM! Syksyn leirikirjeet on postitettu kaikille ilmoittautuneille. Jos et ole saanut kirjettä, niin olethan pian yhteydessä rippikoulutyöhön. 

Ykkösriparille voi vielä ilmoittautua mukaan! Muiden riparien osalta peruutuspaikkoja voi kysellä suoraan soittamalla tai sähköpostilla riparityöltä!


ILMOITTAUDU RIPAREILLE TÄSTÄ!

 

1. Ykkösripari 2. - 13.6.2015

2. Luovaripari - bändi/kuvis/valokuvaus 3. - 14.6.2015 (Täynnä!)

3. Alppiripari 26.6 - 5.7.2015 (Täynnä!)

4. Sporttiripari 7. - 18.7.2015 (Täynnä!)

5. Tanssiripari 7. - 18.7.2015 (Täynnä!)

6.  Saaristoripari PERUTTU!

Ripari on ainutkertainen ja ainutlaatuinen kokemus. Siksi haluamme panostaa rippikouluihin erityisellä tavalla. 

Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen rippikoulutyössä keskitymme teemaripareiden järjestämiseen. Leirien teemat vaihtelevat taiteilusta urheiluun.

kl riparit2015

Nuorisokulttuuri uudistaa jatkuvasti rippikoulutyötä. Haluamme kohdata nuorten maailman. Uusi rippikoulusuunnitelma mahdollistaa kokemuksellisien opetustyylien käyttämisen. Otamme rippikoulutyössä rohkeita askeleita kohti uusia opetustyylejä ja se myös näkyy - Leireillä viihdytään!

 

Riparin kohokohtiin kuuluvat isosten järjestämät iltaohjelmat sekä erilaiset aktiviteetit, joissa leirihenki hipoo toisinaan kattoa. Riparilla syntyy usein elinikäisiä ystävyyssuhteita. Leirin päättyessä saattaa kuulua: "voi kun tää vois jatkua vielä pari viikkoa". 

Riparilla kohdataan elämään liittyviä kysymyksiä oppijaksojen, ryhmäkeskustelujen, musiikin, rukouksen ja juttutuokioiden kautta. Kristillinen usko voi antaa selvyyttä niin elämän tarkoitukseen kuin ihmissuhdekiemuroihin.

That´s not all folks! Syksyllä kesän riparilaiset kohtaavat POINTTI– kasvuleirillä. Järjestämme kasvuleirin syyskuussa erityisesti kesän riparilaisille 

mahdollisuudeksi kohdata leirin tuttuja. POINTTI – kasvuleiri auttaa löytämään omaa paikkaa seurakunnassa ja sen kautta pääsee mukaan Kansanlähetyksen nuorisotyöhön ja 

3

Isoskoulutuksen. Nähdään ripareilla!

 

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa

Free Joomla templates by JoomlaShine.com