Ryhmät

Elokuu on nuorisotyön loma-aikaa, mutta silti joka vuosi meitä ilahduttaa muutama sinnikäs seurakuntaryhmä! Vetäisitkö sinä ensi kesänä reissun kesän parhaille kristillisille festareille?

Nyt se ei ole ainakaan hinnasta kiinni, sillä NUORTEN KESÄN 2015 KOKO OHJELMA ON ILMAINEN! Maksatte siis ainoastaan ruuasta/majoituksesta, jos sellaista tarvitsette. Lisäksi jos reissuun lähtee vähintään 10 nuorta, nuorisotyönohjaaja syö ja majoittuu Nuorten Kesässä ilmaiseksi!

 

beachmaisema

Nuorten Kesä on nuorten päihteetön kristillinen viikonlopputapahtuma keskellä Ryttylän idyllistä maalaismaisemaa. Tapahtuma koostuu rouheasta raamattuopetuksesta, yhteisöllisistä messuista, auringonotosta, vesisodasta, beach volleysta, bändien keikoista, ikimuistoisista telttailukokemuksista sekä uusista ja vanhoista kavereista! Olette koko seurakunnan nuorten porukalla lämpimästi tervetulleita viettämään elämyksellistä viikonloppua Ryttylän auringon alle :)

Ryhmät voivat majoittua joko läheisellä koululla Kansanlähetyksen pehmoisilla patjoilla tai vaikkapa omassa puolijoukkueteltassa, jossa on taattua kesäfiilistä! Suosittelemme telttamajoitusta, koska se on aivan festarialueen tuntumassa.

Ilmoita oma poppoo mukaan tai kysy lisätietoja!

Voit olla yhteyksissä myös suoraan tapahtumavastaavaan: 050 3406858 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ryhma


 
 

nk 2015_banneri_330x290

JSN Nuorten Kesä

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa