Musical Jazz / Lyrical Jazz Jatko

Tanssia pitkään harrastaneille! Musical Jazz / Lyrical Jazz on näyttävä fuusio Jazz-tanssista ja baletista. Tätä muualla maailmassa erittäin suosittua tanssia on vaikea löytää Suomesta! Käytämme uusimpia listahittejä ja etsimme uusia tapoja ilmaista tunteita ja sydäntäsi tanssin kautta. Pajaan kuuluu lämmittely, tekniikkaa, improvisaatiota, Lyrical Jazz koreografiaa, tanssirutiineja ja koko pitkä tanssiesitys perjantai-iltana!

 

lara 030

Mukaan tarvitset jazz-kengät, vesipullon, mustat legginsit, mustan topin/balettipuvun, kuviottoman mustan paidan, hameen, topin, shortsit ja värikkään päähuivin esitystä varten!lara 1681

Pajaope Lara Bianca Pilcher on ollut monessa mukana: hän on tanssija, laulaja, näyttelijä, tuottaja, esittelijä ja koreografi. Hän valmistui juuri musiikkiteatterin maisteriksi arvostetusta Arts Education School Londonista, jossa hänen opettajanaan toimi mm. Andrew Lloyd Webber. Lara on toiminut tanssijana ja koreografina monissa ammattimaisissa, kansainvälisissä projekteissa, mm: New Trails Dance Company Kaliforniassa, TAB 1 Dance Company Jerusalemissa jne.

Lara asuu miehensä ja poikansa kanssa Lontoossa, jonne he ovat perustaneet Arts House Internationalin, joka palvelee ammattitaiteilijoita ympäri maailmaa. Laran salainen rakkaus on maapähkinävoi!

 

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa