Ilmoittaudun Haasteeseen!

Huom! Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua talkoisiin tai vastuunkantajaksi. Tätä reittiä tulevat ilmoittautumiset kirjautuvat osallistujiksi :)
Haaste+

Jos haluat, voit tulla jo 29.12. Haaste plussaan. Plussalaiset valmistelevat Haaste-leiriä ja talkoohommia riittää kaikille tulijoille. Pelkkää työntekoa Haaste+ ei kuitenkaan ole. Raamattuopetukset ja yhdessäolo tuovat tasapainoa aherrukseen.

Majoitus

Majoitusta on lähetyskeskuksella sekä mahdollisesti läheisellä koululla. Myös koulumajoitukseen kuuluu patja ja tarvittaessa tyyny ja peitto, joten riittää, että pakkaat mukaan makuupussin ja aluslakanan & tyynyliinan.

Teinilässä ja koululla saa itse valita majapaikan. Sitten kun se on valittu, kirjoita nimesi oven listaan. Majoitusta ei saa vaihtaa kesken leirin. Leirin järjestäjien pitää mm. paloturvallisuuden vuoksi tietää, missä kukakin nukkuu.

Jos olet muuttanut lähiaikoina, kirjoita tähän
edellinen osoitteesi tietokannan päivittämistä varten.

Huom! Haasteen alaikäraja on 15 vuotta ja yläikäraja 22 vuotta. Tämä ikäraja koskee leiriläisiä. Jos olet kiinnostunut tulemaan leirille talkoolaiseksi, ole yhteydessä tapahtumavastaavaan.

Huoltaja

Jos olet täysi-ikäinen, laita tähän yhteystiedoiksi sen ihmisen tiedot, keneen otamme yhteyttä,  jos sinulle tapahtuu jotain yllättävää & kamalaa, esim. katkaiset jalkasi.

Täysi-ikäinen saapi valita laittaako sähköpostin kohdalle vanhempiensa vai oman osoitteen. Laita kuitenkin jompi kumpi, koska jos kentän jättää typötyhjäksi, niin lomakkeen lähdettyä kiitosviestin yhteydessä näkyy kummallinen virheilmoitus, joka on hämännyt jo montaa ihmisparkaa tässä maailmassa.

Erityisruokavalio

Erityisruokavaliot haetaan suoraan keittiöstä. Jos olet tyytyväinen linjaston tarjontaan, etkä halua hakea ruokaa erikseen keittiöstä, älä ilmoita erityisruokavaliota. Silloin keittäjät eivät valmista sitä suotta :)

Kaikki linjaston ruoka on laktoositonta.

Alennukset

Jos olet oikeutettu alennettuun leirihintaan, kirjoita alla olevaan kenttään joko "sisarusale" + sisarusten nimet, "työntekijäale" + työntekijä-vanhemman nimi tai "Lapista".

Sisarusalennus on 25%. Ensimmäinen sisarus maksaa täyden hinnan ja toisesta alkaen hinnasta vähennetään 25%.

SEKL:n työntekijöiden lapsille alennus on 20%. Työntekijäale ei koske lastenlapsia.

Jos tulet Lapista, laita kenttään "Lapista" ja tarkista alennuksesi kertsi ät sekl.fi ennen leiriä :)

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa

Free Joomla templates by JoomlaShine.com