Ilmoittaudun mukaan Quiet Actioniin!

Huom! Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua talkoisiin tai vastuunkantajaksi. Tätä reittiä tulevat ilmoittautumiset kirjautuvat osallistujiksi :)

Huom! Quiet Actionin alaikäraja on 15 vuotta ja yläikäraja 22 vuotta. Voimme ottaa myös tänä vuonna 15 vuotta täyttäviä, jos matkassa on pari vuotta vanhempi luotettava isosisko tai -veli.

Huoltaja

Jos olet täysi-ikäinen, laita tähän yhteystiedoiksi sen ihmisen tiedot, keneen otamme yhteyttä,  jos sinulle tapahtuu jotain yllättävää & kamalaa, esim. katkaiset jalkasi.

Täysi-ikäinen saapi valita laittaako tähän vanhempiensa vai oman osoitteen. Huoltajan sähköpostiosoitekenttä on pakollinen myös täysi-ikäisille syystä, että jos kentän jättää typötyhjäksi, niin lomakkeen lähdettyä kiitosviestin yhteydessä näkyy kummallinen virheilmoitus, joka on hämännyt jo montaa ihmisparkaa tässä maailmassa.
Majoitus
Erityisruokavalio

Erityisruuat eivät ole linjastolla esillä. Ne haetaan keittiöstä. Jos olet tyytyväinen linjaston tarjontaan, etkä jaksa hakea erityisruokaasi keittiöltä, valitse valikoista  Kaikkiruokainen ja Tavallinen maito. Silloin emme valmista erityisruokaasi suotta.

Jos ruokavaliosi on hyvin rajoittunut, ota hyvissä ajoin itse yhteyttä keittiöömme keittio ät sekl.fi. Muista mainita mihin tapahtumaan olet tulossa :)

Alennukset

Jos olet oikeutettu alennettuun leirihintaan, kirjoita alla olevaan kenttään joko "sisarusale" + sisarusten nimet, "työntekijäale" + työntekijä-vanhemman nimi tai "Lapista".

Sisarusalennus on 25%. Ensimmäinen sisarus maksaa täyden hinnan ja toisesta alkaen hinnasta vähennetään 25%.

SEKL:n työntekijöiden lapsille alennus on 20%. Työntekijäale ei koske lastenlapsia.

Jos tulet Lapista, laita kenttään "Lapista" ja tarkista alennuksesi toni.kokkonen ät sekl.fi ennen leiriä :)

Jos tulet Ryttylään ENSIMMÄISTÄ kertaa, niin saat leirin -50% hintaan. Tarkistamme Kansanlähetyksen henkilötietojärjestelmästä, että olethan varmasti ensikertalainen.

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa

Free Joomla templates by JoomlaShine.com