Kokkipaja

Kokkipaja on täynnä. Pajaan voi ilmoittautua varasijalle valitsemalla sen 1. vaihtoehdoksi. Tällöin olet samaan aikaan jonossa tänne ja sinulle varataan paikka kakkosvaihtoehtoosi. Leirikirjeestä selviää sitten, kumpaan pajaan mahduit.


Kokkipaja on tarkoitettu kaikille kokkailusta kiinnostuneille. Pajassa tutustutaan ruoan laittoon kansainvälisin tunnelmin eri maiden makuja maistellen. Herkullisten tuoksujen ja eksoottisten luomusten täyttämä paja kutsuu sinua mukaan elämysmatkalle. Saat kokkailla luovassa tunnelmassa oppien samalla uusia taitoja! Tämän pajan tarjoamista ruoanlaiton saloista tulee olemaan sinulle iloa vielä pitkään. Tullessasi leirille on hyvä, jos tuot mukanasi muistiinpanovälineet ja essun.

kokkipaja keittiss

kokkipaja leivoksia 
Kuvat: Sami Valkonen ja Anne Mills

Mari-Kaisa Auvinen rakastaa ruoanlaittoa. Hän on toiminut kotitalousopettajana ja vetänyt ruokaan liittyviä kursseja ja workshoppeja. Ulkomailla vietetyn lapsuuden innoittamana hän on erityisen kiinnostunut kansainvälisestä keittiöstä. Mari-Kaisa toivoo voivansa välittää kokkailun iloa kaikille.

kokkipaja Mari-Kaisa Auvinen B11

 

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa