Ilmoittaudun vastuunkantajaksi!

Vastuunkantajia ovat leirien ja tapahtumien opettajat, kanavien ja pajojen vetäjät, järjestyksenvalvojat, muusikot sekä kaikki, jotka ovat ohjelmassa mukana tavalla tai toisella.

Ilmoittautumalla varmistat, että sinulle varataan ruokaa ja yösija. Ilmoittautumisten perusteella kerätään myös listat eri vastuunkantajien lastenhoito- ja materiaalitarpeista, jotta leiri/tapahtuma sujuu jouhevasti.

Täytä siis tämä lärpäke huolella!

Tapahtuma ja homma
Life-leirin pajaopen ekstrakyssärit
Majoitus
Perhe

Perheenjäsenten suhteen eri tapahtumissa ja leireillä on vaihtelevia käytäntöjä.

Usein puoliso, joka hoitaa perheen pieniä lapsia, saa ilmaisen ylläpidon. Joskus taas puolisolle räätälöidään talkoohommia omien toiveiden mukaan, vastineeksi ylläpidosta. Joskus perheen lapset ovat osallistuneet ilmaiseksi leirille, joskus taas he saavat leirin puoleen hintaan, joskus normaaliin hintaan. Vaihtelu virkistää!

Ota etukäteen yhteyttä tapahtumasta vastaavaan työntekijään ja sovi, kuinka teidän perheen kanssa menetellään.

Omat tiedot
Erityisruuat

Erityisruuat eivät ole linjastolla esillä. Ne haetaan keittiöstä. Jos olet tyytyväinen linjaston tarjontaan, etkä jaksa hakea erityisruokaasi keittiöltä, valitse valikoista  Kaikkiruokainen ja Tavallinen maito. Silloin emme valmista erityisruokaasi suotta.

Jos ruokavaliosi on hyvin rajoittunut, ota hyvissä ajoin itse yhteyttä keittiöömme keittio ät sekl.fi. Muista mainita mihin tapahtumaan olet tulossa :)

Muuta ilmoitusluontoista

Yhteystietomme

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Nuorten Maailma
Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ Vaihde: 019 77 920

Työntekijämme

Tue työtämme

Tilaa rukouskirjeemme

Nuorten Maailma verkossa

Free Joomla templates by JoomlaShine.com